2011. december 31., szombat

Két gondolat, újévre

Minden kedves ide ellátogató vendégnek, alkotónak két gondolatot szeretnék küldeni az új esztendőre, hamuba sült pogácsa helyett, vagy mellé:-)

"A tudatos élet abban különbözik a félelem alapú élettől, hogy más a célja. A félelem alapú élet célja mindig a biztonság keresése. A kreatívitás halála azonban a vélt biztonság keresése. Mi azonban  mindannyian isteni entitással rendelkezünk. Ezért a tudatosság alapú élet célja a játék, az önmegvalósítás, az amiért megszülettél. És bármilyen furcsa: ha vállalod, hogy nem a biztonságot keresed, akkor megleled."

/forrás: Pozitív gondolkodás lap/


"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."
    
/Albert Einstein/

Bátor, kreatív, sikeres új esztendőt kívánok Mindenkinek!

Attila

2011. december 30., péntek

A kávézókról, már megint




















Mit tegyek, ha egyszer kávézókban töltöm el szabadidőm egy részét. Ez a kép egy Starbucks kávézóban készült, Genfben. (Vasárnap ők legalább nyitva voltak.) Itt ittam életem legerősebb fekete teáját, egy kannába kb. egy másfélszeresére nőtt pingponglabdányi teafüvet tettek bele... Amíg ittam a teámat, addig exponáltam egyet, ez röpke félóra volt. A velem sréhen ülő öreg hölgy, piros kabátkájában viszonylag "rendesen" viselkedett, nem sokat mozgott, miként a lába mellett fekvő kutyája sem. Az asztal többi helyén eközben cserélődtek a vendégek, egy gyerek-egy anyuka, két gyerek-egy anyuka, egy babakocsi-egy gyerek-apuka-anyuka. A háttérben látszó alak talán aludhatott:-)

2011. december 28., szerda

Kikötve




















2011. november, Genf, kikötő, napfény, miegymás.